banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haber Şanlıurfa Valiliği urfahaber Sanlıurfa Urfa

Babasının mezarı başında intihar etti

Mersin’in Tarsus ilçesinde 16 yıllık öğretmen olan Murat Koşar isimli bir kişi, girdiği bunalım sonucunda Şehir Mezarlığında bulunan babasının mezarı başında tabancayla ettiği ileri sürüldü.

Alınan bilgiye göre, Tarsus’un Kelahmet mahallesindeki bir  ilkokulda Sınıf Öğretmeni olarak görev yapan 16 yıllık eğitimci Murat Koşar (42), iddiaya göre girdiği ekonomik sıkıntı nedeniyle bunalıma girdiği öne sürüldü.

Murat Koşar sosyal medya hesabından “Hakkınızı helal edin” şeklinde paylaşım yaptıktan sonra kardeşi S.Koşar’a cep telefonundan mesaj atarak psikolojisinin yerinde olmadığını ve mezarlığa gittiğini söyledi.

Ağabeyinden haber alamayan S.Koşar, babasının mezarının yanına gittiğinde Murat Koşarı’ı  aracında intihar etmiş vaziyette buldu.

Olay yerine gelen polis ekipleri  yaptıkları incelemenin ardından Murat Koşar’ın  cesedini tabuta koyarak otopsi için Devlet Hastanesi morguna gönderildi.

Polisin olayla ilgili soruşturma başlattığı öğrenildi. (A. Hakim Kurt-İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.