banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haber Siverek Haliliye Viranşehir Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi

Baba oğul hırsızlıktan gözaltına alındı

Şanlıurfa'da polis tarafından düzenlen operasyonda çalıntı olduğu belirlenen 10 otomobil, 1 cip ve 27 motosiklet ele geçirildi. olayla ilgili Baba ve oğul ile birlikte 3 kişi adliye'ye sevk edildi.


Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Oto Hırsızlığı Büro Amirliği, çeşitli kentlerden çalınan otomobil ve motosikletlerin şasi numaralarının değiştirilerek kullanıldığı yönünde bilgi üzerine çalışma başlattı.

 

Polisler, belirlenen çok sayıda adrese düzenlenen eş zamanlı operasyonla çalıntı olduğu saptanan 10 otomobil, 1 cip ve 27 motosiklet ele geçirdi. Ekipler, operasyonlarda baba Übeyit (65)B. oğlu Fevzettin B.(30) ve Halil Y'yi gözaltına aldı.

Çalıntı araçlar sahiplerine teslim edilirken, 3 şüpheli Emniyet'teki işlemlerinin ardından Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesinde yapılan sağlık kontrolünden sonra adliyeye sevk edildi.

Kaynak: Urfahaber24.com 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.