banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Taşlıdere Belediye trafik kazası Aşağı Yazıcı

Baba ile oğlu arasında çıkan kavgada 4 kişi yaralandı

 Olay, Şehitkâmil ilçesi Hacıbaba Mahallesi`nde meydana geldi. İddiaya göre, Hasan E. ile sokakta gördüğü babası Vedat E. arasında henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Tartışma sonrası Vedat E. olay yerinden aracıyla ayrıldığı esnada Hasan E. babasının bulunduğu araca silahla ateş açtı. Baba Vedat E. araçtan atlayarak kaçıp kurtulurken, o esnada sokakta bulunan Hüseyin Davulcu, eşi Emine Davulcu ile 3 yaşındaki oğlu Musa Can Davulcu ile Cemal Yazgan silahtan çıkan saçmaların hedefi oldu.

Kavgada yaralanan 4 kişi olay yerine çağrılan ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. Yaralılardan Musa Can Davulcu'nun hayati tehlikesinin devam ettiği belirtilirken, diğer yaralıların durumunun iyi olduğu öğrenildi.


Polis, olay yerinden kaçan Hasan E’nin yakalanması için çalışma başlattı. Polis baba Vedat E’yi ise ifadesdini almak üzere polis merkezine götürdü. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor. (İbrahim Koçyiğit-İLKHA)
 






Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.