banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

Baba, Fakıbaba defnedildi

     95 yaşında olan ve uzun süreden bu yana tedavi gören Ali Fakıbaba'nın vefatı, başta Fakıbaba ailesi olmak üzere Şanlıurfalıları yasa boğdu. Acı gününde Başkan Fakıbaba'yı yalnız bırakmayan mesai arkadaşları, dostları ve aile yakınları cenaze töreni için Birecik İlçesi'ne akın etti.

     Merkez Ulu Camii'nde öğlen namazının ardından Şanlıurfa Müftüsü Ramazan Tahiroğlu tarafından kılınan cenaze namazının ardından toprağa verilen Ali Fakıbaba'nın uzun süreden bu yana rahatsız olduğu ve hastanede tedavi gördüğü bildirildi. 

     Birecik'te düzenlenen cenaze törenine, Şanlıurfa Valisi Nuri Okutan, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Asım Güzelbey, Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa, İl Emniyet Müdürü. Sabri Durmuşlar, Şanlıurfa Belediye Başkan Yardımcıları, ilçe ve belde belediye başkanları, İl Genel Meclis Başkanı Uğur Beyazgül ve meclis üyeleri, Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı Habib Arslan ve yönetim kurulu üyeleri, belediye meclis üyeleri, belediye birim amirleri, yüzlerce işadamı, STK temsilcisi ve çok sayıda vatandaş katıldı.

http://balikligol.com/images/news/1844.jpg

    Birecik'te Merkez Ulu Camii'nde kılınan öğlen namazına müteakiben Karşıyaka Asri Aile Mezarlığına defnedilen Ali Fakıbaba'nın taziyesi Salı, Çarşamba ve Perşembe günleri Birecik İlçesi'nde, Cuma, Cumartesi ve Pazar Günleri ise Haleplibahçe'de yapılacak.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.