banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haberleri Türkiye Viranşehir Eyyübiye

Aypider'den Proje Dergisi

 

                  Adil Yaşam İçin Proje ve İstihdam Derneği ( AYPİDER ) Şanlıurfa standartlarının üstünde bir dergi yaptı. Derneğin yayın organı olarak sürekli yapılacak olan dergi hakkında AYPİDER Başkanı N.Hakan AYDIN ile görüştük.

                          AYPİDER GENEL BAŞKANI HAKAN AYDIN ;PROJE isimli dergimizde projelerden, yatırımlardan, istihdamdan, eğitim, bilimsel yaklaşımlar ve bazı faaliyetlerimizden bahsettik. Dergimiz ANKARA, SURUÇ, VİRANŞEHİR, ŞANLIURFA ve MUĞLA’da dağıtıldı. Türkiye gelişen bir ülke gelişim ve değişime ayak uydurmalı ve gelişmeleri kamoyu ile paylaşmalı. Her dergimizde yatırım, istihdam, proje,eğitim,bilimsel analizler ve faaliyetlerden söz edeceğiz. Amacımız yayın hayatında ilkeli bir organ meydana getirmekti. Egoist tutumlardan ve yanlı kavramlardan uzak durarak gerçekliğe önem verdik. Dergimizi okuyan bürokrat, idareci, üye, işletmeci ve akademisyenlerden tam puan aldık. AYPİDER köklü projelerle gündeme gelmeye devam edecek dedi.

 

                       Dergimiz sadece Şanlıurfa yayınlanmayıp değişik il ve ilçelerde dağıtıldığı için birçok firma tarafından reklam verme talebiyle karşılaştık. Derginin bu kadar ilgi görmüş olması bizleri memnun etti. Yönetim kurulu üyelerimiz Mehmet ASLAN, İbrahim ARI, Ömer Faruk BAYRAM, Timur DEMİR, İsmail ÇELİK, Fatih PAKIR çok emek verdiler kendilerine çok teşekkür ederim. Bir dahaki sayımızda yatırım, istihdam, proje, eğitim, bilim ve derneğin kurucularından da söz edeceğiz. Bazı faaliyetlerimizde yer alacaklar. Dernekler dergi çıkarınca sadece kendilerinden söz etmemeli bazı alanları da tanıtarak boşlukları doldurmalıdır. Bilgi için aypider@hotmail.com veya 544 357 38 87 nolu telefonu arayabilirsiniz.adres Bahçelievler kızmeslek lisesi yanı fatih pide fırını üstü. Basın ve medya camiasına teşekkürler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.