banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haber Sanlıurfa Gaziantep Akçakale

Ayağınızı Denk Alın!..

Demokratik açılımdan vazgeçilmemesi gerektiğini aktaran ŞUTSO Başkanı Ertekin bu saldırıların bölgeye yeniden Olağan Üstü Halin (OHAL) getirilmek istenmesini akıllara getirdiğini vurguladı.
Türkiye'nin demokratikleşmesini dolayısıyla da ilerlemesini istemeyenlerin ve bunların işbirlikçilerinin yavrularımızı öldürerek ülkemizi geriletmek istediğini dile getiren Ertekin,  bunların hesabının mutlaka sorulmasını istedi.
Hakkâri'nin Şemdinli ilçesinde teröristlerin askeri birliğe saldırısı sonucu şehit olan askerlerin ailelerine baş sağlığı dileğinde bulunan ŞUTSO Başkanı Ertekin, bu saldırılar ile halkın huzur ve güvenliğini bozacağını düşünenlerin amacına ulaşamayacağını söyledi.
Terör gruplarının askeri birliğe yaptığı saldırıyı kınayan ŞUTSO Başkanı Ertekin,  terör saldırısını Türkiye'nin demokratik standartlarının yükselmesine yapılan bir saldırı olarak değerlendirdi.
 "Bunlar yaptıklarının yanlarına kâr kalacağını sanıyorlarsa aldanıyorlar. Yaptıkları her yanlışın hesabını vereceklerdir. "diyen ŞUTSO Başkanı Ertekin, şöyle konuştu:"Asil milletimizin bunlar gibi zülüm yapmayacak. Ancak hakkettikleri cezayı da verecektir. Devletimiz düşmanlarının hakkında gelmeye muktedirdir Bu gibi olayların tekrarlanmaması için, bütün imkânlar kullanılarak halkla el ele verip çalışmak gerekiyor. Başta aileleri olmak üzere hepimizin ciğerini dağlayan ve bizi ağlatan Hakkari'deki saldırıda şehit olan evlatlarımız, bir Müslüman'ın ulaşabileceği en üst seviyeye ulaşmış doğrudan cennete uçmuşlardır.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.