banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haber Gaziantep Haliliye Belediyesi Akçakale

AY IŞIĞIM YARDIMLARI HIZ KESMİYOR

Ay Işığım Yetim Öksüz Derneği, yardıma muhtaç ailelere yaptığı yardımlara aralıksız devam ediyor.

Geçtiğimiz hafta içinde 24-25 Eylül tarihlerinde 2 bin 364 kişiye gıda dağıtımı yapan Ay Işığım Derneği yardıma muhtaç 90 çocuğa ise giyim yardımında bulundu.

 

Ay Işığım Derneği’nden yapılan yazılı açıklamada Dernek Genel Sekreteri Bekir TÜRKOĞLU şunları kaydetti: “Ay Işığım yetim öksüz derneği olarak yılın her ayında olan faaliyetlerimizi gün geçtikçe arttırarak devam ettiriyoruz. Geçtiğimiz Pazar günü 2 bin 364 kişilik gıda yardımında bulunduk. Yapılan gıda yardımında gıda kumanyaları ailelere dağıtıldı. Her bir aileye verilen gıda o ailenin en 2 ya da 3 aylık gıdalarını karşılayacak şekilde oluşturulmuştur. Gıdanın yanı sıra 90 çocuğumuza da elbise verilmiştir. Ay ışığım derneği her geçen gün büyümekte ve hizmeti katlanarak artmaktadır. Bu yetim öksüz hizmetinde bizleri yalnız bırakmayan herkese yetimlerimiz adına teşekkürü bir borç biliriz”.

 


GAPHA

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.