banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl Şanlıurfaspor Harran Üniversitesi Urfa Haberleri

Ay Işığım Derneğini yeni binasını açtı

Ramazan Ayının başlamasına sayılı günler kala Ay Işığım Derneğinin açılışında konuşan Başkan Güvenç, hayırsever Şanlıurfalılara minnet ve şükranlarını ifade ederek, “Yetim ve öksüzlere göstermiş oldukları ilgi için Allah razı olsun. Allah kazançlarını bol ve bereketli eylesin” dedi.

 

BAŞKAN GÜVENÇ, TÜM İSLAM ALEMİNİN RAMAZAN-I ŞERİFLERİNİ KUTLADI

 

Bütün İslam aleminin ve Şanlıurfalıların Ramazan-ı Şeriflerini tebrik ederek, hayırlara vesile olması temennisinde bulunan Başkan Güvenç, “Tüm İslam Coğrafyasına hayırlar, barış ve hürriyet getirmesini Cenab-ı Haktan niyaz ediyorum. Ramazanlarını içtenlikle kutluyorum” şeklinde konuştu.

 

Konuşmasının ardından Ay Işığım Derneği Şanlıurfa Şubesinin açılışını yapan Başkan Güvenç,  hizmet binasının idari kısmını ve yardım ürünlerinin bulunduğu kısmı gezdi.

 

Açılışta Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç’in yanı sıra, Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, Ay Işığım Derneği Şanlıurfa Şube Başkanı İbrahim Halil Ural ve çok sayıda hayırsever vatandaşlar yer aldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.