banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Taşlıdere Belediye trafik kazası Aşağı Yazıcı

AY IŞIĞIM 2010 Yılında Da Durmadı


Şanlıurfa'da faaliyetlerine 4 yıldan beri ara vermeden devam eden Ay Işığım Derneği büyümeye, hizmetlerini arttırmaya devam ediyor.

Şanlıurfa’daki Yetim ve Öksüz ailelerin kapısı durumuna gelen dernek 2010 yılında bir çok yetim aileye ulaştırdı.

Ay ışığım Derneği Genel Sekreteri Bekir TÜRKOĞLU yaptığı açıklamada “Derneğimiz 2010 yılı içinde yetim öksüz ailelerimize yönelik  1991 ailelik 9955 kişilik gıda yardımı yapıldı 7923 kişilik giyim ve kırtasiye yardımı yapıldı. 1991 ailelik 9955 kişilik et yardımı  6 ev, ev şenlendirme projesi dâhilinde tamamen yenilenerek bu kapsamda yenilenen ev sayısı 16’ya çıktı. Yetim ailelerimizden 4 aile Ay Işığım aracılığıyla ev sahibi oldu.Ev Sahibi olan yetim aile sayısı 5’e çıktı.  Kira veremeyecek kadar aciz olan 15 aile Ay Işığım aracılığıyla hayır sahipleri tarafından kiraları ödendi. 32 ilköğretim öğrencisine her ay 30 tl kapsamında ‘bir simit bir gazoz’ adı altında burs yardımı yapıldı. Gençlik Komisyonu tarafından Her Okula Bir Kitaplık kapsamında Turan İlköğretim Okulu kitap ve kitaplık bağışında bulunarak kütüphane sayısını 7’ya çıkardı.” dedi

Türkoğlu; "Derneğimize gönül veren ve hayırlarını ve hayır dualarını eksik etmeyen tüm gönüldaşlarımıza teşekkür eder ve hayırla dolu bir ömür dileri" 

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.