banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Sanlıurfa Haber Urfa Haber Balıklıgöl Uluslararası Robot Yarışması nedir?

Avrupa Yetim Der'den öğrencilere kırtasiye yardımı

Merkezi Avrupa’da olan uluslararası yardım kuruluşu Avrupa Yetim-Der, Batman’da Umut Kervanı Yardım Platformuna bağlı Umut-Der Batman Şubesi aracılığıyla yetim ve muhtaç yaklaşık 80 öğrenciye kırtasiye yardımında bulundu.

Konu ile açıklama yapan Avrupa Yetim-Der Türkiye Temsilci M. Nurullah Günaydın,  Avrupa Yetim-Der olarak ihtiyaç sahibi ailelere düzenli yardımlarda bulunduklarını belirterek, yaptıkları yardımlardan bir tanesinin de muhtaç ve yetim öğrencilere kırtasiye yardımı olduğunu söyledi. 

Yeni  Eğitim-Öğretim yılının başlamasıyla birlikte öğrencileri de unutmayarak kırtasiye yardımlarında bulunduklarını ifade eden Günaydın,  yetimler başta olmak üzere toplamda yaklaşık 80 ihtiyaç sahibi öğrenciye kırtasiye yardımında bulunduklarını belirtti.

Günaydın, “2015-2016 yeni Eğitim-Öğretim yılı tüm öğrencilerimize hayırlı olsun. Avrupa Yetim-Der olarak her sene olduğu gibi, bu sene de yetimler başta olmak üzere ihtiyaç sahibi öğrencilerimize kırtasiye yardımı  yaptık. Geçen sene Diyarbakır’daki öğrencilerimize yardım etmiştik, bu sene Batman’da Umut-Der aracılığıyla yetim, fakir ve muhtaç ailelerin ihtiyaçlarını bir nebzede olsa giderdik. Bu konuda katkı sunan tüm hayırseverlerden Allah razı olsun, Allah hayırlarını kabul etsin.” dedi. (M.Fatih Akgül-İLKHA)

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.