banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haberleri Türkiye Viranşehir Diyarbakır

Avrupa Yetim-Der Türkiye'de kurban çalışmasına başladı

Kurulduğu günden bu yana yaptığı yardım faaliyetleriyle adından sıkça söz ettiren merkezi Almanya'da bulunan Avrupa Yetim-Der, Türkiye de kurban faaliyetine başladı. Yurt dışında yaşayan hayırseverlerin vekâlet yoluyla bağışladığı kurbanlıkları Türkiye genelinde toplam 15 yerde kesecek.

Kurban çalışması ile ilgili açıklamada bulunan Avrupa Yetim-Der Türkiye Temsilcisi M. Nurullah Günaydın, “Avrupa Yetim-Der olarak Kurban 2015 faaliyeti için kurbanlıkların kesileceği yerlerle irtibatı sağladık. Kurban eti dağıtılacak yerlere gerekli olan poşet, yelek malzemelerini gönderdik. Umut Kervanı Yardım platformuna bağlı üye derneklerin aracığıyla Türkiye genelinde toplam 15 yerde yetim, fakir ve muhtaçlara kurban eti dağıtacağız. Bununla birlikte Kurban Bayramından önce Muş, Siirt ve Tarsus'ta yetim çocuklar mağazaya götürülerek giydirilecek.” dedi.    (M. Fatih Akgül - İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.