banner2
Öne Çıkanlar Urfa Sanlıurfa Sanlıurfa Haber Şanlıurfaspor Balıklıgöl

Avrupa Yetim-Der Kurban 2015'i kamuoyuna açıkladı

Dünya’nın 52 ülkesinde yardım faaliyetlerinde bulunan, 2015 Kurban Bayramı’nda 3 kıtada yardım çalışması yürüten Avrupa Yetim-Der; Asya, Afrika ve Avrupa’da (Balkan ülkeleri ve mülteciler) on binlerce insana ulaştı.

Yetim ve ihtiyaç sahibi aileye kurban eti ulaştıran Avrupa Yetim-Der, bu hayırlı organizasyonda emeği geçenlere teşekkürde bulunurken, evlerine et giren yetim ve mağdurların sevinçlerine ortak olmanın büyük bir onur olduğunu kaydetti.

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Avrupa Yetim-Der Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Ateş, “Avrupa Yetim-Der olarak Kurban 2015 programı dâhilinde başta gönüllü temsilcilerimize ve bize kurbanlarını teslim eden hayırseverlere Avrupa Yetim-Der adına teşekkür ediyoruz. Allah kurbanlarını kabul eylesin.” dedi.  

Avrupa Yetim-Der’in 2015 Kurban Bayramı’nda kurban eti dağıtımının yanı sıra yetimleri giydirdiğine de dikkat çeken Ateş, Türkiye’de Muş, Tarsus ve Siirt’te yetim ve mağdur çocukların mağazalarda giydirildiğini söyledi.  

Türkiye’de 15 bölgede kurban organizasyonu gerçekleştirdiklerini ifade eden Ateş, “Türkiye’nin 15 bölgesinde kestiğimiz kurbanları, yetim ve mağdur ailelere dağıttık. Asya ve Afrika’da kesilen kurbanlar ihtiyaç sahiplerine ulaştırıldı. Filistin ve Balkan ülkelerinde de kurbanlar dağıtıldı. Avrupa Yetim-Der olarak Afrika kıtasında yer alan Uganda’ya bizzat giderek hayırseverlerin bize bağışladığı kurbanları ihtiyaç sahiplerine ve yetimlere ulaştırdık.” açıklamasında bulundu.  (Hamza Korkut – İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.