banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Türkiye Diyarbakır

Avrupa Yetim-Der Gaziantepli yetimlerin yüzünü güldürdü

Avrupa Yetim-Der, 'Kardeş Aile Projesi' kapsamında Gaziantep’te bulunan Umut-Der aracılığıyla yetim ailelere nakdi yardımda bulundu.

Genel merkezi Almanya’nın Gartenstr Grenzach-Wyhlen şehrinde bulunan Avrupa Yetim-Der'in 'Kardeş Aile Projesi' kapsamında Gaziantep’te ikamet eden ailelere gönderdiği nakdi yardım, Gaziantep Umut Der yetkilileri tarafından yetim ailelere teslim edildi.

Avrupa Yetim Der’in kendileri aracılığıyla bulunduğu nakdi yardımlarla ile ilgili açıklamalarda bulunan Gaziantep Umut-Der Başkan Yardımcısı Mustafa Kaplan, Avrupa Yetim Der’in 'Kardeş Aile Projesi' kapsamında gönderdiği yardımları Umut-Der olarak sahiplerine ulaştırdıklarını söyledi.

Yetimlerin ihtiyaçlarını hayırseverlerin bağışlarıyla karşılamaya çalıştıklarını belirten Kaplan, Avrupa Yetim Der yetkililerine teşekkür ederek, “Onların gönderdikleri yardımları inşallah bundan sonra da sahiplerine ulaştırmaya devam edeceğiz. Bu fakir ve yetim ailelere Avrupa Yetim-Der’in göndermiş olduğu yardımları ulaştırdık. Buradan Avrupa Yetim-Der’de çalışan bütün yetkililere ve onlara destek veren tüm kardeşlere teşekkürlerimizi bu aileler adına gönderiyoruz. İnşallah rabbim bu hayırların devamını getirmeyi bizlere nasip eder. Avrupa’daki kardeşlerimiz göndermiş olduğu yardımların buradaki yetim ailelere yardımlarının ulaşmasından dolayı çok mutlu olduklarını düşünüyoruz.” dedi.

Yardım yapılan aileler ise kendilerine yardımda bulunan Yetim Der’e yapmış oldukları yardımlardan dolayı teşekkür ettiler. (İbrahim Koçyiğit-İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.