banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl Suruç Urfa Haber Balıklıgöl

Atık alanı yeşilleniyor
Şanlıurfa'nın Viranşehir İlçe Belediyesi katı atık alanını kapatma çalışması devam ediyor. İlçenin dışına çıkarılacak olan katı atık alanı ilçeye yaklaşıkl 30 km uzaklıkta olacak. Katı atık alanı da tümden yeşil alana dönüştürülecek. Katı atık alanındaki çalışmalar aralıksız devam ediyor.

İş makineleri hummalı bir çalışma ile yeni gelen atıkları imha ediyor. Park Bahçe Ekipleri ilçenin katı atık alanına ağaçlar dikti. Ağaç dikilen katı atık alanları yeşil alana dönüştürülecek.

Viranşehir ilçe Belediyesi'nin Park Bahçe ekipleri daha önce katı atık alanı olarak kullanılan Ceylanpınar yolu üzerindeki alanı yeşil alana dönüştürme çalışmalarına devam ediyor. Alanın çoğu, yeşil alana dönüştürüldü. Park Bahçe ekipleri de yerlerinden sökülmesi gereken bazı ağaçları araçlarla sökerek katı atık alanına dikti. Ağaçların dikimine devam edileceği belirtildi.
Musa Türev / GAPHA


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.