banner2
Öne Çıkanlar Urfa Yetim Der Onur Bilgen Şanlıurfa Ziraat Mühendisleri Odası ilçe

Atatürk Barajındaki ormanı piknikçiler mi yaktı?

Şanlıurfanın Bozova ilçesinde Atatürk Barajı yakınlarında çıkan orman yangını, kontrol altına alınarak söndürüldü. Bozova ilçesi sınırlarındaki Atatürk Baraj Gölünün güney yamacında ormanlık alanda öğlen saatlerinde yangın çıkmıştı. İhbarın ardından yangına müdahale eden itfaiye ekipleri, askerler ve vatandaşlar, yangını kontrol altın almayı başardı.

 

Pazar günü olması dolayısıyla bölgede piknikçilerinde buluğu anda meydana gelen yangında yaklaşık 300 dönümlük alan kül olurken, rüzgar ve olumsuz arazi koşulları nedeniyle yangın güçlükle söndürüldü. Yangının çıkış sebebi araştırılıyor.

 

Orman fakiri Şanlıurfa'da çok az sayıdaki ormanlık alanın bir kısmının yanmasından dolayı çevre sakinleri üzüntülerini ifade ettiler. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.