banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

Asma tavanı çöken AVM'den açıklama

Kayapınar ilçesinde bulunan bölgenin en büyük alışveriş merkezinde asma tavan çökmesi sonucu yaşanan olayda bir kişi yaralanmıştı.

Yaşanan olay ile ilgili açıklama yapan AVM Müdürü Kenan Güneş, çökmenin, bir personelin teknik arızaya müdahalesi esnasında oluştuğunu belirtti.

Güneş, AVM görevlilerinin çökme sonrası olayı görüntülemek isteyen basın mensuplarına engel olmasıyla ilgili, “Olayda ciddi bir yaralanma yok. Sadece bir vatandaşımız hafif bir şekilde yaralanmıştır. Onun da tedavisi ayakta yapılmış ve taburcu olmuştur. Durum bundan ibarettir. Çalışanlarımızın, görüntü almaya çalışanlara engel olması heyecan nedeniyledir. Panik yaptıkları için böyle davrandılar.” ifadelerini kullandı. (Hamza Adiyaman/M. Sıddık Bilge-İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.