banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haber Siverek Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Paylaşan Eller Şanlıurfa Kültür ve Turizm Yolu

Aslan Ailesi'nin Acı Günü!

Dün Şanlıurfa'nın Bozova ilçesi Çatak bölgesinde serinlemek için suya giren Mehmet Aslan boğularak hayatını kaybetmişti.

Şanlıurfa Adli Tıp Kurumunda otopsisi tamamlanan Mehmet Aslan Şanlıurfa Karaköprü İlçesine Bağlı Küçük Alanlı Köyünden yüzlerce akrabası, arkadaşı ve sevenlerinin mezarlıkta kıldıkları cenaze namazından sonra köy mezarlığına devnedildi.

Cenaze törenine Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci,  Eyyübiye belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Halil Kızılelma, Büyükşehir Belediye Encümeni Sabri Yetim, Eyyübiye belediye meclis üyesi Bilal tekatlı, Ak Parti İl yönetiminden Mehmet Ali Eskiler, işten  Ak Parti Eyyübiye ilçe başkan yardımcısı Mehmet Karademir Fırıncılar Odası Başkanı Mehmet Karaatlı, şoförler Oda Başkanı Osman Karakeçili, Gıda Toptancıları Oda Başkanı Mehmet Emin Demirel ve çok sayıda STK temsilcileri katıldı.  

Aslan Ailesi taziyelerini Haliliye İlçesi Süleymaniye Mahallesinde bulunan İmam Demir Taziye evinde kabul edecek.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.