banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl ABD MHP Haliliye

Askeri üste kanlı kavga

DATÇA Hava Radar Mevzi Komutanlığı Alarm İskan Tesislerinde vatani görevini yapan er A.K. (20), cinnet getirerek, aralarında anlaşmazlık bulunan üst devre erler Ömür Canca (21) ve Tevfik Cebeciyi (21) gece koğuşta uyudukları sırada G-3 piyade tüfeğiyle vurarak şehit etti.

Olay, saat 01.40da, Datça ilçe merkezine 5 kilometre uzaklıktaki, Knidos Antik Kenti yolu üzerinde bulunan 107 Nolu Datça Hava Radar Mevzi Komutanlığı Alarm İskan Tesislerinde meydana geldi.

EZİYET ETTİĞİNİ ÖNE SÜRDÜĞÜ ÜST DEVRELERİNE KURŞUN YAĞDIRDI

Gece nöbet yerini terk eden Konya nüfusuna kayıtlı er A.K., daha önce tartıştığı üst devrelerden Rizenin Pazar İlçesi doğumlu er Ömür Canca ve Antalyalı er Tevfik Cebecinin kaldığı koğuşa geldi. Cinnet getirdiği belirtilen er A.K. nöbet silahı G-3 piyade tüfeği ile kendisine eziyet ettiklerini öne sürdüğü Ömür Canca ve Tevfik Cebeciye kurşun yağdırdı.

Ömür Canca başına ve omuzuna, Tevfik Cebeci ise kalbine ve karnına isabet eden ikişer mermiyle olay yerinde hayatını kaybetti. A.K. ise gözaltına alındı. Datça Cumhuriyet Savcılığı olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı. Cenazeler otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumuna gönderildi.

Üç erin birkaç gündür kıdem meselesi yüzünden tartıştığı, A.K.nın sürekli kendisinden üst devre olan Canca ve Cebeciden şikayet ettiği öğrenildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.