banner2
Öne Çıkanlar Urfa URFASPOR Diyarbakır İstanbul Mardin

Askere Gideceklerin Yerleri Belli Oldu



Şevke tabi tutulacakların sınıf ve eğitim merkezlerini gösteren listeler askerlik şubesi ilan levhasına asıldığını açıklayan Şube, askere gideceklere önemli uyarılarda bulundu;
1. Şanlıurfa nüfusuna kayıtlı olup askerliklerine 01 Temmuz 2012 ile 04 Aralık 2012 tarihleri arasında karar aldıran ve daha önce sevk tehirli iken askere gitmek için 20 Şubat 2013 tarihine kadar ertelemesini iptal eden er statüsündeki yükümlüler 93/2 tertip olarak 06-09 Mayıs 2013 ve 17-19 Haziran 2013 tarihlerinde iki grup halinde silâhaltına alınacaklardır.
2. Şevke tabi tutulacakların sınıf ve eğitim merkezlerini gösteren listeler askerlik şubesi ilan levhasına asılmış olup, isteyenler öğrenebileceklerdir. Sevk evrakları 22 Nisan 2013 tarihinden itibaren verilmeye başlanacak olup, toplu şevkler 06-09 Mayıs 2013 tarihleri arasında yapılacaktır.
3. Sevk evraklarını almak üzere başvuracak yükümlülerin, nüfus cüzdanlarını yanlarında bulundurmaları gerekmektedir.
4. Askere alınacakların sevk evraklarını en geç 09 Mayıs 2013 tarihine kadar almaları gerekmektedir. Sevk evraklarını almayanlar ile aldığı halde birliklerine katılmayanlar bakaya suçunu işlemiş olacaklarından yükümlülerin zamanında sevk evraklarını almaları ve birliklerine katılmaları menfaatleri icabıdır

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.