banner2
Öne Çıkanlar urfahaber Yayladağıspor Rasmus Hoejlund Rogers Kassım Mato futbolcu Mateus Cardoso Lemos Martins

Asker adaylarına duyuru

 Mayıs 2010 Er celbinde birinci grupta sevke tabi yükümlülerden silâhaltına alınacak yükümlülere ait celp ve sevk metni aşağıya çıkartılmıştır.

1. Şanlıurfa il merkezi nüfusuna kayıtlı olup askerliklerine 01 temmuz 2009 ile 02 ocak 2010 tarihleri arasında karar aldıran er statüsündeki yükümlülerden erken sevk talebi msb.lığınca kabul edilenler 90/2 tertip olarak 24-27 Mayıs 2010 ve 06-08 Temmuz 2010 tarihlerinde iki grup halinde silah altına alınacaklardır.

2. Sevke tabi tutulacakların sınıf ve eğitim merkezlerini gösteren listeler askerlik şubesi ilan levhasına asılmış olup, isteyenler öğrenebileceklerdir, sevk evrakları 14 Mayıs 2010 tarihinden itibaren verilmeye başlanacak olup, toplu sevkler 24–27 Mayıs 2010 tarihleri arasında yapılacaktır.

3. Sevk evraklarını almak üzere başvuracak yükümlülerin, nüfus cüzdanlarını yanlarında bulundurmaları gerekmektedir.

4. Askere alınacakların sevk evraklarını en geç 27 Mayıs 2010 tarihine kadar almaları gerekmektedir. Sevk evraklarını almayanlar ile aldığı halde birliklerine katılmayanlar bakaya suçu işlemiş olacaklarından askeri mahkemeye verilerek cezalandırılabilecekleri için yükümlülerin zamanında sevk evraklarını almaları ve birliklerine katılmaları menfaatleri icabıdır.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.