banner2
Öne Çıkanlar urfahaber Sanlıurfa Haber Pirhalil Gaziantep Martin Vitik

Asfalt Sezonunu Açıldı

Havaların sıcak olması ile beraber asfalt sezonunu açan İl Özel İdaresi Yol ve Ulaşım Hizmetleri, sezonun ilk asfaltını belediye ile ortaklaşa çalışarak Vilayetin hemen yanında bulunan park sahasının asfaltını yaparak nezih bir ortama kavuşmasını sağladı.
Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü tarafından Yardımcı-Turluk (Eski Harran Yolu) yolunun bozuk olan kısımlarının yama çalışmasını yaparak ikinci kat asfalt yapılması için çalışmaları tamamladı, Genel Sekreter Uğur Büyükhatipoğlu Yardımcısı Bayram Türkdili ile beraber yapılan çalışmaları yerinde görmek için bölgeye giderek Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürü Yaşar Fırat’tan çalışmalar hakkında bilgi aldı.
Genel Sekreter Uğur Büyükhatipoğlu, “bu çalışmalara aralıksız devam edileceğini, Sayın Valimiz Celalettin Güvenç’in talimatları ile ekiplerimizin daha sıkı çalışması için vardiyalı sisteme geçileceğini, bu yıl diğer yıllara nazaran daha fazla köy yolumuzu asfalt yola kavuşturarak vatandaşlarımızın ulaşımda büyük refaha kavuşturmayı planlıyoruz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.