banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl haber Sanlıurfa Nicolò Zaniolo

Arusoğulların mutlu günü

Bozova'nın saygın ve tanınan ailelerinden Arusoğlu ailesini mutlu günlerinde dostları ve sevenleri yanlız bırakmadı.

AK Parti Yönetim Kurulu Üyesi Av. M. Uryan Arusoğlu ve Ahmet Arusoğlu kardeşler, çocukları Abdurrahman, Mustafa Murat, Mustafa ve Muhammed’in sünnet merasiminde dostları Şehitlik çamlık düğün salonunda bir araya geldiler.

Arusoğlu kardeşlerin kirveliğini ise Eski AK Parti İl başkanı ve Milletvekili aday adayı Av. Ahmet Düşünür ile Abdulbaki Güneş oldular.

Çok mutlu olduğunu belirten M. Uryan Arusoğlu; Çocuklarımız erkeliğe ilk adımını atarken bu mutlu günümüzde dostlarımızın sevinçlerimize katılarak daha da artmasını sağladılar. Bu mutlu günümüzde bizi yalnız bırakmayan tüm dostlarımıza teşekkür ediyoruz” dedi.

 

Geceye Başta Şehy Abdulselam, Sabri Yazar, Yrd. Doç. Dr. Cüneyt Gökçe ile kanaat önderi katılırken,  ağabeyleri Bozova Belediye Başkanı Hasan Arusoğlu, Karaköprü Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi, Halfeti Belediye Başkanı Ali Bayık, AK Parti İl Başkan vekili Av. Yusuf Eğilmez ve İl Yönetiminin yanı sıra yaklaşık 800 davetli katıldı.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.