banner2
Öne Çıkanlar urfahaber Yayladağıspor Rasmus Hoejlund Rogers Kassım Mato Gökhan Sazdağı

Artuklu Üniversitesinde çatışma

Mardin’de ihaleye giren iki grup arasında çıkan tartışma silahlı çatışmaya dönüştü.

Çıkan çatışmada Mardin Müteahhitler Derneği Başkanı Murat Aktaş hayatını kaybetti, 4 kişi de yaralandı. Mardin Artuklu Üniversitesi yerleşke alanında bulunan Dr. Zeynel Abidin Erdem İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi önünde üniversitenin sosyal tesisler ihalesinden çıkan iki grup arasından başlayan tartışma silahlı çatışmaya dönüştü.

Sabah saat: 09.00’da meydana gelen olayda Mardin Müteahhitler Derneği Başkanı Murat Aktaş hayatını kaybetti. Uzun namlulu silahların da kullanıldığı olayda M. Emin Semin, M. Ali Aktaş, M. Emin Kızılkaya ve Güven Özkoç yaralandı. Mardin Müteahhitler Derneği Başkanı Murat Aktaş’ın olay yerinde hayatını kaybettiği belirtilerken vücutlarının çeşitli yerlerine aldıkları kurşunlarla 4 kişi ise 112 Acil Servis ambulanslarıyla Mardin Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındılar.

Olay ile ilgili polis soruşturma başlatırken yaralıların tedavi edildiği Mardin Devlet Hastanesi’nde yoğun güvenlik önlemleri alındığı görüldü. (M. Salih Keskin – İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.