banner2
Öne Çıkanlar Urfa ABD MHP Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin Twitter 140 kareter sınırını kaldırıyor mu? Twittera fotoğraf eleince kaç karekter kalıyor?

Artık çocuklar sulama kanallarında boğulmayacaklar
Süleymaniye, Osmanlı ve Beykapısı gibi kenar semtlerde inşaatına devam edilen yüzme havuzları tamamlandığında o bölgede yaşayan gençlere ücretsiz olarak hizmet verecek.
Şanlıurfa’da yüzme bilmeyen vatandaşların aşırı sıcaklarda serinlemek amacıyla sulama kanallarına girerek boğulma tehlikesiyle karşı karşıya kaldığına dikkat çeken Belediye Başkanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba "Şanlıurfa Belediyesi olarak 3 ayrı noktada yüzme havuzu yaptırıyoruz. Aşırı sıcaklarda serinlemek için yanlış yöntemler geliştiren özellikle çocuklarımızın sağlıklı ve hijyenik ortamda serinlemeleri için çaba sarf ediyoruz. Önümüzdeki yıl da 3 adet olmak üzere toplam 6 adet yüzme havuzunu Şanlıurfa’ya en kısa sürede kazandırmak istiyoruz" dedi.
www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.