banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl ABD Suruç Şanlıurfa Balıklıgöl

Artık bu yol tek yönlü oldu!

tek yönlü olarak bugünden itibaren trafiğe açıldı. Yolların tek yönlü olarak hizmete sunulması ile birlikte trafikteki yoğunluğun yok olduğu gözlenildi.

Yaklaşan Ramazan öncesi kentimizin trafiğini bir nebze olsun rahatlatmak isteyen Şanlıurfa Belediyesi, çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor. Uzun zamandır süren çalışmalar neticesinde Vilayet kavşağından Kadri Erdoğan caddesine doğru giden yol tek yön olarak kullanılacak. Endüstri Meslek Lisesi ve 11 Nisan Şehir Stadyumu Caddesi de Atatürk Bulvarı'na doğru tek yönlü olarak hizmet vermeye başladı. Araçlar, Endüstri Meslek Lisesi'nin karşısındaki yapılan kavşaktan ise, Cengiz Topel'e doğru direk gidebilecekler. Trafiği rahatlamak üzere yapılan çalışmalardan memnun kalan sürücüler, Belediye'ye teşekkür etti. Belediye Başkan Yardımcısı Emin İzol, yapılan çalışmaları yerinde inceledi.

Yapılan çalışmalarla ilgili gazetemize bilgiler veren Belediye Başkan Yardımcısı Emin İzol, bundan sonra Kadri Erdoğan Caddesi'nin tek yönlü olarak eski Hal Pazarı istikametine doğru trafiğe hizmet sunacağını belirterek, "Endüstri Meslek Lisesi ile 11 Nisan Stadı caddesini de tek yönlü olarak Atatürk Bulvarı'na doğru hizmete koyduk. Böyle trafik daha da rahatlamış oldu. Geldik trafik akışını izliyoruz burada, trafik gerçekten eskisine göre daha iyi olacak. Bu tür çalışmalarımız devam edecek. İnşallah trafikte Şanlıurfa'yı daha da rahatlatacağız" şeklinde konuştu.

Haber: Paşa BENZER & Uğur BUDAK / Sembol

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.