banner2
Öne Çıkanlar Balıklıgöl Erdoğan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan PTT 1. Lig

 Kayapınar ilçesi Peyas Mahallesi’nde önceki gece saat 23.00 sıralarında dükkânı soyulan Eyüp Taş adlı esnaf, Diyarbakır’da artan hırsızlık olaylarının engellenmesi için polisin daha ciddi adımlar atmasını ve önlemler almasını istedi.

Yaşadıkları çevrede bu tür hırsızlık olaylarının arttığına dikkat çeken Taş, yapılan hırsızlıktan dolayı bin 500 TL gibi zararının olduğunu söyledi.

Yaşadığı olayı İlke Haber Ajansı’na (İLKHA) anlatan Taş, “Dün gece evde bulunduğum sırada dükkânımın soyulduğuna dair telefon aldım. Geldiğimde dükkânın camları büyük bir taş ile kırılmış, sigaralarımız çalınmıştı. Maddi olarak büyük zarar gördüm. Bin 500 TL civarında zararım oldu. Olaydan sonra polisler gelip inceleme yaptılar. Bölgede bu tür hırsızlıklar artmaya başladı. Artan hırsızlık olaylarının önüne geçilmesi gerekiyor. Çünkü insanların helal dairede çalışarak kazandıklarının çalınması kabul edilir bir durum değildir. Polisler bu tür olayların en aza inmesi için işi sıkı tutmalıdır.” şeklinde konuştu. (Hamza Adiyaman – İLKHA)






Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.