banner2
Öne Çıkanlar Urfa Yetim Der Onur Bilgen ilçe Mardin

Apartman'ın 5. katından düşen çocuk ağır yaralandı

Kızıltepe ilçesi Berçem mahallesindeki TOKİ konutlarında ikamet eden 5 yaşındaki Berat Çevik, Apartman’ın 5. katındaki evinin balkonunda oynadığı esnada, bilinmeyen bir nedenden dolayı aşağıya düştü.

Komşular tarafından Kızıltepe Devlet Hastanesi kaldırılan küçük Berat, yapılan ilk müdahalenin ardından Mardin Devlet Hastanesine sevk edilerek yoğun bakıma alındı.

Yüz üstü yere çakılarak ağır yaralanan Berat’ın dayısı Şimşek İpek, durumu ağır olan yeğeni için, Müslümanlardan dua talebinde bulundu.

Yeğeninin apartmanın balkonunda oynadığı sırada bilinmeyen bir nedenden dolayı düştüğünü söyleyen   İpek, “5 yaşındaki yeğenim Berat, evinin 5. katındaki balkonda oyun oynarken, bilmediğimiz bir nedenden dolayı göğsünün üstüne aşağıya düşmüş. Komşular tarafından ilk önce Kızıltepe Devlet hastanesine kaldırıldı. Yapılan ilk müdahalenin ardından Mardin Devlet Hastanesine sevk edilerek yoğun bakıma alındı. Yeğenim düşmenin etkisiyle ağır yaralandı. İç kanama geçirmiş ve hayati tehlikesi devam ediyor. Tüm Müslümanlardan ricam, yeğenimin sağlığına kavuşması için dua talebinde bulunuyorum.” dedi. (Mehmet Aslan-İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.