banner2
Öne Çıkanlar haber Urfa Nicolò Zaniolo Urfa İsot Çömleği Beştepe Millet Camii

Annesi görüşmediği için intihara kalkıştı

Şanlıurfada, Annesinin kendisi ile görüştürülmediğini öne süren 2 çocuk babası 5 katlı apartmanın çatısına çıkarak intihar etmek istedi. Ayağa kalkamayan anne, battaniyeye sarılarak olay yerine getirildi. Olayda anne başta olmak üzere trajediye tanık olan herkes gözyaşlarını tutamadı.


YAKLAŞIK 6 aydır annesini göremediğini öne süren bir kişi, 5 katlı bir apartmanın çatı kısmına çıkarak intihar girişiminde bulundu. Kendisini çatı kısmından aşağıya doğru sar-kan ve iki bayramdır annesini göremediğini söyleyen 2 çocuk babası Ömer Faruk E, son anda polisler tarafından kurtarıldı.


Apartmanın çatı kısmında intihar girişiminde bulunduğu ihbarı üzerine, olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ailevi nedenlerden dolayı intihar girişimine kalkıştığı öğrenilen Ömer Faruk E., bulunduğu binanın çatısına çıkarak intihara kalkıştı. Polis ekiplerinin bir saat süren ikna çabaları sonuç vermedi. Ömer Faruk E., Eniştesi Mehmet E.`nin evinde bulunan annesini görmek istediğini fakat uzun zamandır göremediğini dile getirdi. Eniştesinin evine geldiğini fakat bir türlü kapılarının kendi-sine açılmadığını vurgulayan Ömer Faruk E., annesini görememesi halin-de kendisini 5 katlı apartmanın üzerinden aşağı bırakacağını söyledi. Uzun süre çatıda bulunan akrabaları ve komşularının da ikna çabaları sonuç vermeyince olay yerine psikolog çağırıldı. Psikologun ikna çabaları da sonuç vermeyince intihar edenin annesi çatıya çıktı. Oğluyla konuşmaya başlayan anne, olduğu yere düşerek bayıldı. Annesinin bayıldığını gören Ömer Faruk gözyaşlarına hâkim olamadı. Çatı da bulunan polis ve komşuları, Ömer Faruk`un bu durumundan yararlanarak intihar etmesini engelledi. Ömer Faruk E., ifadesi alınmak üzere Yenişehir Karakolu`na götürüldü.


HABER:ALİ AKARSLAN/Sembol

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.