banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

Ankara'daki Terör Saldırısı düğümünü çözecek 3 kişi

97 vatandaşın öldüğü çifte saldırıyı gerçekleştiren terirstlerin olay yerinde yalnız olamayacakları değerlendiriliyor.

İstihbarat uzmanları bombacıların gözcüsülerinin de alana yakın bir yerde olduğunu düşünüyor. Çevreyi gören kamera ve telefon kayıtları inceleniyor. Şüpheli davranışlarda bulunan 3 kişi mercek altına alındı.

Birinci şüpheli sırt çantası ile Kore Şehitliği duvarının önünde oturuyor. İkinci kişi garın sol girişindeki pastanede, üçüncü kişi ise Arena'nın önünden geliyor.

Ankara'daki çifte saldırıyı aydınlatmak üzere polisteki 107 kişilik ve MİT'teki 61 kişilik özel ekipler görevlendirildi.

12 şüpheli markajda

Bölgedeki kamera görüntülerini inceleyen ekipler görgü tanıklarının da ifadelerini dikkate alan emniyet farklı saatlerde tren garı çevresine gelen 12 kişinin görüntülerini tek tek inceliyor. Görüntüler cesetlerle eşleştirilecek. Görüntülerde dikkat çeken 3 kare üzerinde duruluyor. (Yeni Şafak gazetesi)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.