banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl Urfa Haber Sanlıurfa büyükşehir

Ankara'daki patlamada ölü sayısı 102'ye yükseldi

10 Ekim günü Ankara Tren Garında meydana gelen patlamada ölü sayısı 102’ye yükselirken, gözaltı sayısının 13 kişi olduğu bildirildi.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı’ndan yapılan açıklamada bugün Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde hayatını kaybeden kişi ile beraber, patlamada ölenlerin sayısının 102’ye yükseldiği belirtildi.

Başsavcılıktan yapılan açıklamada ölenlerin 101'inin kimlik bilgilerinin tespit edildiği, otopsi işlemlerinin ardından cenazelerin ailelerine teslim edildiği belirtildi.

Açıklamada ayrıca, soruşturmayla ilgili olarak 13 kişinin gözaltında olduğu, bu kişilerin sorgularının devam ettiği belirtilerek, soruşturma ile ilgili görevlendirilen başsavcı  vekilinin koordinasyonunda, cumhuriyet savcıları, emniyetin ilgili birimleri, ilgili cumhuriyet başsavcılıkları ve bu başsavcılıklara bağlı ilgili emniyet birimleri ile soruşturmanın sürdüğü belirtildi.

Soruşturma neticesinde eylemlerin gerçekleştirilmesi ile ilgisi bulunan şüphelilere dair önemli ipuçlarına ve bilgilere ulaştığı belirtilen açıklamada, soruşturmanın sağlıklı şekilde yürütülmesi ve  gerçeğin ortaya çıkartılması için emniyet birimleri ile çalışmaların kesintisiz biçimde devam ettiği bildirildi.

(İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.