banner2
Öne Çıkanlar ABD Emir Preldzic 4 Milot Rashica Karaköprü Narı Vali Salih AYHAN Kimdir

Ankara’da önemli görüşmeler yapılacak

Devlet Günü görüşmeleri teamüller gereği genellikle Perşembe günü yapılıyor. Ancak Türkiye’nin gündemindeki olağanüstü durum nedeniyle bu pazartesi günü, olağanüstü devlet günü niteliği çerçevesinde önemli görüşmelerin yapılacağı ve kararların alınabileceği bir özellik kazandı.
 
Rusya Federasyonu’na ait savaş uçaklarının Türk hava sahasını ihlali, Esad rejimine ait uçakların tacizleri ile geçen haftaya başlayan Türkiye, Ankara’daki bombalı terör eylemi ile sarsılmıştı. Katliam niteliğindeki terör eyleminin IŞİD tarafından yapıldığı yönünde şüpheler kuvvetli.
 
CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN YURT DIŞI GEZİSİNİ İPTAL ETTİ
 
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Fransa, Belçika ve Japonya’yı kapsayan ziyaretinin ardından bugünTürkiye – Azerbaycan – Türkmenistan Zirvesi çerçevesinde Avaza’ya hareket edecekti. Ancak Erdoğan, Ankara’daki terör saldırısı nedeniyle bu programını iptal etti.
 
Erdoğan, terör eylemi ve Rusya ile hava sahası ihlali nedeniyle oluşan kriz çerçevesinde bugün Ankara’da Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde 4 önemli görüşmede bulunacak.
 
Erdoğan; saat  11.00’de  İçişleri Bakanı Selami Altınok’u , saat 12.00’de  MİT Müsteşarı Hakan Fidan’ı kabul edecek.
 
Erdoğan, saat 13.30’te  ise  Genelkurmay Başkanı Orgeneral  Hulusi Akar ile görüşecek. Bu görüşme, Rusya ile oluşan kriz çerçevesinde de dikkat çekici.
 
Cumhurbaşkanı, bu önemli görüşmelerin ardından saat 15.00’te Başbakan Ahmet Davutoğlu ile bir araya gelecek.
 
Bu görüşmelerde, hem terörle mücadele hem de Rusya ile oluşan hava sahası krizi çerçevesinde önemli değerlendirmelerin yapılması bekleniyor.
 
Özetle, bugün devletin nabzı Beştepe’de atacak.
 

Kaynak : Milliyet

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.