banner2
Öne Çıkanlar Urfa Diyarbakır URFASPOR İstanbul Mardin

Ankara'da 2 canlı bomba yakalandı

Ankara Valiliği tarafından yapılan açıklamada, 2 canlı bombanın  yılbaşı gecesi eylem yapacağı iddiasıyla yakalandığı belirtildi.

Açıklamada, “Ankara Cumhuriyet Başsavcılığının başlattığı soruşturma kapsamında, Ankara Emniyet Müdürlüğü'nün yapmış olduğu çalışmalar sonucu yılbaşında eylem yapmak üzere Ankara'nın çeşitli yerlerinde keşif yaptıkları belirlenen IŞİD’li oldukları iddia edilen M.C ve A.Y isimli kişilerin yapılan operasyonla yakalandıkları ifade edildi.

Açıklamada, “1 adet kullanıma hazır bomba yeleği, 1 adet kullanıma hazır bomba düzenekli demir bilye ve çubuklarla beslenmiş sırt çantası ve bomba yapımında kullanılan malzemeler ele geçirilmiştir, olayla ilgili inceleme ve soruşturmalara devam edilmektedir.” denildi.

(İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.