banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Ürdün Teknik Direktör Cihat Arslan Ziylan Enver Sedat Yahlizade

Şok bilgi! 20 bombalı araç tespit edildi!

Ankara patlamasıyla bir kez daha gündeme gelen Bombalı araçlarla ilgili bomba bilgiler paylaşıldı. Emniyet Genel müdürlüğü kaynaklı olduğu iddia edilen bilgiler vatandaşlar tarafından  sosyal medya hesaplarından paylaşılmaya başladın. araç plakalarının da verildiği paylaşımlarla vatadanlar bir birilerini uyarıyorlar.

BU BİLGİ ÇOKÇA PAYLAŞILIYOR

Sosyal medya üzerinde çıkça paylaşılan mesajda şu bilgi yer alıyor: "Bir çok kaynaktan teyit edilen bilgilere göre PKK, PYD ve sol terör örgütler, 20 Mart'ta Türkiye'yi kan gölüne çevirecek büyük bir kalkışmaya hazırlanıyor. Emniyet istihbaratı, PKK/KCK ile PYD/YPG'li teröristlerin "fedai" türü eylemlerde kullanmayı amaçladığı 20 bombalı aracı tespit etti. Yapılan terör uyarısında, özellikle AK Parti teşkilat binaları, TBMM, askeri yerleşkeler, diplomatik misyonlar, turistik yerler, havalimanları, hassas bölgeler, AVM'ler, meydanlar, ulaşım araçları, miting alanları, ibadet yerleri, metro istasyonları, kamu binaları, polis ve askeri noktalarda olası bir saldırıya karşı "müteyakkız" olunması istenildi. Nevruz öncesi hafta olması nedeniyle protesto, gösteri ve olayların artması, bunlara yönelik güvenlik tedbirlerinin de sıklaşması bekleniyor." 

CUMHURİYET GAZETESİ DE HABERİNİ YAPMIŞTI

Emniyet Genel Müdürlüğü’nün geçen günlerde olası terör eylemlerine karşı 20 bombalı araçla ilgili olarak plakalarını yayımlarak uyarı yaptığı geçtiğimiz gün Cumhuriyet gazetesi tarafından haberleştirilmiş ve emniyet tarafından yalanlanmamıştı.

Cumhuriyet'te yer alan habere göre, Emniyet’ten yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:
“Birçok kaynaktan teyit edilen bilgilere göre PKK, PYD ve sol terör örgütler, 20 Mart’ta Türkiye’yi kan gölüne çevirecek büyük bir kalkışmaya hazırlanıyor. Emniyet istihbaratı, PKK/KCK ile PYD/ YPG’li teröristlerin ‘fedai’ türü eylemlerde kullanmayı amaçladığı 20 bombalı aracı tespit etti. Yapılan terör uyarısında, özellikle AK Parti teşkilat binaları, TBMM, askeri yerleşkeler, diplomatik misyonlar, turistik yerler, havalimanları, hassas bölgeler, AVM’ler, meydanlar, ulaşım araçları, miting alanları, ibadet yerleri, metro istasyonları, kamu binaları, polis ve askeri noktalarda olası bir saldırıya karşı ‘müteyakkız’ olunması istenildi. Nevruz öncesi hafta olması nedeniyle protesto, gösteri ve olayların artması, bunlara yönelik güvenlik tedbirlerinin de sıklaşması bekleniyor. O yüzden, gruplaşmanın oluştuğu her yerden, hedef olabilecek yerlerden uzak durun.”

 

İŞTE O BOMBALI ARAÇLAR PLAKALARI VE MARKALARI
- 47 KH 022 (Gri-Renault Laguna)
- 35 GA 0275 (Gri-Chevrolet Cruze)
- 58 DT 292 (Beyaz-Toyota Corolla)
- 47 PT 757 (Kırmızı-Renault Lb)
- 47 PZ 682 (Beyaz-Fiat)
- 47 PD 470 (Gri-Citroen)
- 47 KN 119 (Beyaz-131 Şahin)
- 47 PE 884 (Sarı-Renault Megane)
- 47 PZ 404 (Gümüş-Toyota Corolla)
- 21 NC 976 (Yeşil-Dacia Sd)
- 21 FS 487 (Beyaz-Renault Europa Alize)
- 33 TV 016 (Yeşil-Tofaş Doğan)
- 21 EA 749 (Beyaz-Renault 12 TSW)
- 47 NE 046 (Beyaz-Ford Connect)
- 47 NK 534 (Siyah-Hyundai Gİ20)
- 47 NN 986 (Beyaz-Ford Connect)
- 47 NA 152 (Kırmızı-Peugeot Partner)
- 63 ES 151 (Renault Fluence)
- 34 SM 236 (Siyah-Opel Astra)
- 47 KJ 163 (Renault-Laguna)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.