banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haberleri Türkiye Viranşehir Eyyübiye

Ankara patlamasında 10 gözaltı

Bir televizyon kanalında gazetecilerin sorularını yanıtlayan Başbakan Ahmet Davutoğlu, Ankara'daki patlamayla ilgili soruşturmanın çok yönle olarak sürdüğünü belirterek 10 kişinin daha gözaltına alındığını açıkladı.

Davutoğlu, yeni gözaltına alınan 10 kişinin hem canlı bombalar, hem de patlamayla ilgili olarak attıkları tweetler nedeniyle gözaltına alınan kişilerle ilişkili olduklarını söyledi.

Başbakan Davutoğlu bir soru üzerine, gözaltına alınan zanlılar arasında PKK ve IŞİD'le bağlantılı kişiler olduğunu söyledi.

Ankara'daki patlama öncesi Twitter hesabından saldırı olacağına ilişkin paylaşımda bulunan 2 kişi dün gözaltına alınmıştı. Gözaltına alınan bir zanlı yaptığı paylaşımda, "Bomba Ankara'da patlayacak!.." ifadelerini kullanmıştı.  

(İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.