banner2
Öne Çıkanlar teog news Nihat Çiftçi HAMEDO Candeias

Ankara'daki Tren Kazasında HDP Bozova İlçesi Başkan adayı Adayı da öldü

Şanlıurfa'da Önce AK parti'den Milletvekili aday adayı olarak siyasete başlayan Urfalı Bürokrat Yusuf Yetim Daha Sonra HDP'den milletvekili adayı olup seçilememişti. Yetim son olarak Mart 2019'da yapılacak olan yerel seçimler için HDP’den Bozova Belediye Başkan aday adayı olmuştu. Ankara'daki hızlı tren kazasında yaşamını yetiren Yusuf Yetim 53 yaşındaydı

YUSUF YETİM KİMDİR?

1965 Şanlıurfa doğumlu olan Yusuf Yetim, ilk, orta ve lise eğitimini Şanlıurfa'da tamamlayıp Ankara Üniversitesi işletme fakültesinden mezun olmuştur. Yüksek öğretimini bitirdikten sonra Ankara'ya yerleşen Yusuf Yetim evli ve bir çocuk babasıdır.

22 yıldır bürokrasinin üst kademelerinde, Eti-Gümüş, Eti-krom, Çimento sanayi vs. bir çok kurumun Yönetim Kurulu üyeliklerinde görev yapmış ve hemen hemen 1990 yılından beri tüm hükümetlerle çalışmış, Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı'nda uzman olarak görev yaptı.

Önceki seçimlerde AK Parti'den milletvekili aday adayı oldu. AK Partiden aday yapılmayan Yusuf Yetim Halkların Demokratik Partisi 27. dönem Şanlıurfa milletvekili adayı olarak siyasal yaşamına devam etti.

Yusuf Yetim Mart 2019 yılında yapılacak olan yerel seçimlerde HDP'den Bozova Belediye Başkanlığı için aday adayı olmuştu.

Anahtar Kelimeler:
YUSUF YETİM KİMDİR?
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.