banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl Harran Üniversitesi Urfa Haber haber

Angela Merkel sünnete uydu
Almanya Başbakanı Angela Merkel hükümetinin sözcüsü Steffen Seibert, sünnetin, Almanya'da "herhangi bir cezaya tabi tutulmadan sorumlu bir şekilde yapılmasını mümkün kılınması gerektiğini" söyledi. Merkel'in sözcüsü, Müslüman ve Yahudi toplumların diledikleri takdirde çocuklarını sünnet ettirebileceklerine dair söz verdi. Bu arada Yahudi organizasyonları, Köln Eyalet Mahkemesi'nin sünneti "yaralama suçu" olarak sayan kararına karşı geniş çaplı bir kampanya hazırlığı yapıyor.
YAHUDİ MİLYARDERDEN 10 MİLYONLUK SÜNNET FONU
Finacial Times Deutschland gazetesinin haberine göre, Avrupa, ABD ve İsrail'deki bağışçıların, lobi faaliyetlerinde bulunan kişileri ve avukatları finanse etmek için bir fona milyonlarca avro gönderdikleri ifade edildi. Habere göre, İsviçre'de yaşayan milyoner Edi Gast'ın karara karşı çıkılması için 10 milyon avro verdiği kaydedildi.
Kaynak: YENİ ŞAFAK

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.