banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Urfa Haber Balıklıgöl Sanlıurfa Haber Uluslararası Robot Yarışması nedir?

Anadolu Gençlik Derneğinden iftar
Anadolu Gençlik Derneği Şanlıurfa Şubesi tarafından düzenlenen geleneksel Ramazan iftarında birçok insan bir araya geldi, davete yoğun katılım oldu.
Mahmut Sade Erkek Öğrenci Yurdunda düzenlenen iftar yemeğine dernek üyelerinin yanı sıra STK temsilcileri, basın mensupları, yazar ve davetliler katıldı.
İftar yemeği öncesinde bir konuşma yapan Anadolu Gençlik Derneği Şanlıurfa Şube Başkanı Fevzi çelik gayelerinin "En hayırlınız insanlara faydalı olanınızdır." düsturuyla hareket eden AGD'mizin temel hedefi; iyinin, doğrunun, güzelin ve adaletin hakim olduğu yaşanılabilir bir dünyanın kurulmasına katkıda bulunmak olduğunu belirterek; özellikle milli şuur bilincinde gençler yetiştirmek gayesi ile yıllardır gayret gösteriyoruz. , Peygamberlerin mücadelesini örnek ve rehber alarak yetişecek gençlerin ümmetin kurtuluşu olacağına inanıyoruz" diyerek Anadolu Gençlik misyonun güçlü bir şekilde gençlere aktarılmasının önemine vurgu yaptı.
Türkiye'de ki " Milli Şuur" bilincindeki gençlerin yetişmesinde çok büyük emekleri geçen merhum Başbakan Prof. Dr. Necmettin Erbakan Hoca'nın yanı sıra İslam Ümmetinin birlik ve beraberliği için çaba sarf etmiş tüm alim ve düşünürleri rahmet ve minnetle yad ettiklerini belirten Çelik özellikle günümüzde İslam Alemi'nin daha çok birlik ve beraberliğe ihtiyaç duyduğunu dile getirdi.
Anadolu Gençlik Derneği Şanlıurfa Şube Başkanı Fevzi Çelik'in konuşmasının ardından yapılan dua ile iftarlarını açan dernek üyeleri ise böylesi bir etkinlikten dolayı dernek yetkililerine teşekkür ederek bu tür etkinliklerin aralarındaki kardeşlik bağlarını daha da güçlendirdiğini ifade ettiler.
haber: Mehmet emin KUŞ www.balikligol.com 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.