banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

ANADOLU AJANSI'NIN


Anadolu Ajansı Adana Bölge Müdürlüğü’nün, Adana Huzurevi işbirliği ile 2009 yılında hazırladığı ''Artı 60'' fotoğraf sergisi Şanlıurfa Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi'nde sanatseverlerle buluştu.

Hesaplı alışverişin yanı sıra sosyal ve kültürel etkinliklere de ev sahipliği yapan Şanlıurfa Piazza'nın zemin kattaki etkinlik alanında açılan sergi, ziyaretçilerden yoğun ilgisi gördü. Dönemin AA Adana Bölge Müdürü Ercan Halıcı'nın küratörlüğünde hazırlanan projede Dilek Akın, Durmuş Ali Başkan, Ali Güreli, Aykut Ünlüpınar, Aycan Demirel, Barış Gündoğan, Anıl Bağrık, Volkan Kaşık, Seçkin Yalçın ve Haşmet Bahadır Laçin'in objektifinden yansıyan birbirinden güzel fotoğraflar yer alıyor.

Yaşlılara Saygı Haftası etkinlikleri kapsamında düzenlenen sergide; sabun köpüğün üfleyen, müzik dinleyen, kırlarda çocuklar gibi koşan yaşlıların bazen duygulandıran, bazen düşündüren, bazen de gülümseten kareleri yer alıyor.

45 fotoğrafın yer aldığı ve yaşamın her yaşta değerli bir armağan olduğuna vurgu yapan sergi 22 Nisan’a kadar gezilebilecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.