banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haber Şanlıurfa Valiliği urfahaber Sanlıurfa Pirhalil

Altınlarını Sakladığı Yeri Unutunca!

Şanlıurfa Bozova İlçesi Yavuzselim Mahallesinde bulunan bir ikamette 01.01.2013 günü Saat:10.30 sıralarında yaşlı bir kadının evinden hırsızlık olayı meydana geldiği evden ziynet eşyası ve paraların çalındığı yönündeki karakola ihbarda bulunmuş.

Ev sahibi müştekilerin ifadesinde evde battaniye içerisinde bulunan altın ve paralarının olmadığını 3 tek bilezik, 1 çift küpe, 1 altın yüzük, 12 tam C. Altını, 8 adet Yarım altın, 3 adet Çeyrek altın, 2.000 TL paralarının olmadığını tahmini değerinin 20.000 TL olduğunu davacı ve şikâyetçi olduğunu beyan etmişlerdi.

Ancak aynı gün saat 19.00 sıralarında tahkikat devam etmekte iken Bozova Polis Merkezi Amirliğine gelen müştekiler kayıp olan altınları ve paralarını saklamış oldukları yeri unutmalarından dolayı böyle bir sıkıntının yaşandığını, konu ile ilgili şikâyetlerinden vazgeçtiklerini beyan etmişler

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.