banner2
Öne Çıkanlar haber Urfa Eyyübiye Kaymakamı Oktay Kaya karbonmonoksit Balıklıgöl

Altaylı-dan izleyicilere Dangalaklık!

Altaylı'dan izleyicilere çok ağır sözler!

Fatih Altaylı, Teke Tek programında tepki gönderen izleyicilere ağır sözlerle hakaret etti.

Habertürk ekranlarında Fatih Altaylı'nın hazırlayıp sunduğu “Teke Tek” programında 'Sultan Abdulhamid' tartışıldı..

“Teke Tek” programına tarihçi yazar Murat Bardakçı ile birlikte Vahdettin Engin konuk olarak katıldı.

Osmanlı döneminin padişahlarından biri olan Abdulhamid'in tartışıldığı programda izleyicilerden gelen mailleri cevaplayan program sunucusu Fatih Altaylı'yı öyle bir öfkelendi ki izleyicileri aşağılayıp hakaret yağdırdı..

'Bu programı izlemek için öncelikle IQ testi isteyeceğiz sonra da kişilik testi yapacağız.. Çünkü dangalakça yazılar yazıyorsunuz.. Adamın ashabını bozuyorsunuz' dedi.

Atatürk olsaydı sizin gibi dangalakları bu memleketten sürer yaşatmazdı.. Yese de yemese de Abdulhamid'in en fazla toprak kaybeden hükümdardır.. Çok istiyorsanız gidersiniz o döneme yalarsınız Abdulhanmid'in bir tarafını yalayın.. Sizin dangalaklığınız Abdulhamid'in toprak kayıplarını geri getirmez....' oldu.

videoyu seyretmek için tıklayınız:

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.