banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Urfa Haber Balıklıgöl Sanlıurfa Haber Uluslararası Robot Yarışması nedir?

Alacağını tahsil etmeye çıkan vatandaştan haber alınamıyor

Tuşba’ya bağlı Alaköy Mahallesi’nde ikamet eden 43 yaşındaki Davut Çiçekel, alacaklarını tahsil etmek için Van merkeze gideceğini belirterek evinden çıktıktan sonra bir daha kendisinden haber alınamadı.

Konuyla ilgili olarak İlke Haber Ajansı’na (İLKHA) ulaşan Davut Çiçekel’in yeğeni Abdurrahman Çiçekel, dünden bu yana amcasından haber alamadıklarını belirterek, yetkililerin bir an önce harekete geçmesini istedi.

“Şu an kendi imkânlarımızla amcamızı arıyoruz”

Amcasının dün sabah saatlerinde merkezde alacaklarını tahsil edeceğini söyleyerek evden çıktığını ifade eden Abdurrahman Çiçekel, “Amcam merkezde alacaklarını tahsil ederek borçlu olduğu başka kişilerin borçlarını ödemeye gidiyor. Ondan sonra da üzerinde yüklü miktarda para ile oto galeri sitesine araç alamaya gidiyor. Ki orada görüntüleri de var. Buraya araçla gelip, yaya olarak ayrılıyor. Yani araç almıyor. Öğlen saatlerinde amcam dayısıyla yolda karşılaşıyor, fakat bir şey demiyor. Akşam saatlerinde evini telefonla arıyor. Mahalle servisini kaçırdığını ve bir sonraki araçla eve döneceğini söylüyor. Saat 18.00’den sonra kendisine bir daha ulaşılamıyor. Polise haber verdik. Polis gerekli anonsların yapıldığını ancak MOBESE görüntüleri ve telefon görüşmelerine dair araştırmaların 24 saat sonra yapılabileceğini belirtti. Bizler şu an kendi imkânlarımızla kendisine ulaşmaya çalışıyoruz.” diye belirtti.

Kaybolan Davut Çiçek’in Ağabeyi Bilal Çiçekel ise yetkililerden geç kalınmadan kardeşine ulaşmaları için gerekli hassasiyeti göstermeleri çağrısında bulundu.

Bu arada üzerinde yüklü miktarda para olduğu ifade edilen Davut Çiçekel’in kaçırılmış olma ihtimali üzerinde durulurken, aile de Çiçekel’in hayatından endişe ediyor. (Murat Dalgın-İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.