banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl ABD MHP Haliliye

Akziyaret köyü imece ile yolunu yaptı VİDEO

Başta köy muhtarı Ahmet Yetimoğlu, köy imamı Bilal Aksakal ve köydeki kadın, erkek, çocuk, yaşlı ve şehirde ikamet eden tüm Akziyaretliler bir haftada bitirilmesi öngörülen yolu cumartesi ve Pazar günü çalışarak bitirdiler.

 

Özel İdare Yapı Kontrol Müdürü ve Parke Taşı Fabrikası Sorumlusu Faruk Hartavi kontrolünde Akziyaret köyü sakinleri yollarını yaptılar.

Ellerine eldiven takarak yol çalışmasında taşları döşeyen muhtar Ahmet Yetimoğlu; “İl Genel Sekreterliğe ve Vali Celalettin Güvenç’e teşekkür ediyoruz. Köylü-Devlet el birliği ile tüm Akziyaretlilerin katılımı ile yolumuzu yapıyoruz. Şanlıurfa’da ilk kez imece usulü ile çalışma yapıyoruz. Tüm köylülerimiz, imamımız, karakol komutanımızla birlikte yolumuzu yaptık. Köylümüz olup şehirde çalışan memurlarımızın da katılımı ile şenlik havasında köyümüzün yolunu yaptık” dedi.

 

 

Zeki Kurt / www.balikligol.com

VİDEO

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.