banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl ABD Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin MHP

Akyüz; Bahçelievler trafiği felç oldu

Mimarsinan Mahalle Muhtarı Arif Akyüz mahallenin sorunlarını muhabirimize anlattı. Tekel caddesi üzerinde vatandaşların araçlarını çift yönlü olarak park ettiklerini bu nedenle araçların cadde üzerinde uzun kuyruklar oluşturduğunu ve bilinçsiz park edilen araçlar trafiği aksattığını söyledi.

 

Akyüz açıklamasında şunları söyledi; “Bir yandan mahallede oluşturulan hal pazarının yoğunluğu bir yandan ise bilinçsiz bir şekilde park edilen araçların yoğunluğu birleşince ortaya vahim bir manzara çıkıyor, Mahalle muhtarı olarak her gün mahalle sakinlerinden tepkiler alıyoruz” dedi.

 

Mahallemizde bütün elektrik şebekeleri yeraltına alındı ama bazı sokaklarımızda halen yeraltına alınmayan şebekeler mevcut bunlarında bir an önce DEDAŞ yetkileri tarafından bu konuya el atmasını istiyoruz bu konuda da bazı şikâyetler alıyoruz.

Muhtar Akyüz; “Mahallemizde trafiğin kontrollü bir şekilde yürütülmesi için yetkililerden ricada bulunuyoruz lütfen bu konuya acilen bir çözüm bulunsun” diye konuştu.

Murat ÇİFTÇİ / www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.