banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Balıklıgöl Sanlıurfa Haber Urfa Haber Uluslararası Robot Yarışması nedir?

Akıllı kart uygulaması kaçak binenlerin sayısını azalttı

BELSAN Ulaşım Hizmetleri Müdürü Abbas Yavuz, akıllı kartı zorunlu hale getirerek, kaçak binmenin önüne geçtiklerini bildirdi. Yavuz,. Hizmet Gazetesine yaptığı açıklamada, Şanlıurfa’da her gün 165-170 bin arasında vatandaşın toplu taşımadan yararlandığını, bunların yüzde 70’ının Urfakart kullandığını bildirdi. 

ÇOK PARAYLA AZ YOLCU
115-120 bin arasında olan günlük yolcu kapasitelerinin paralı binişlerin kaldırılmasından sonra azaldığına dikkat çeken Yavuz, şu bilgileri verdi:
“Eskiden çok yolcuyu az paraya taşıyorduk, şimdi tersi yaşanıyor, çok parayla az yolcu taşıyoruz.  Kaçak binenlerin sayısını önemli ölçüde azalttık Şu anda 165 araçla günde 105 bin vatandaşımızı Urfakart’la taşıyoruz.“ dedi.

BELSAN Ulaşım Hizmetleri Müdürü Abbas Yavuz'un açıklaması, gözleri şöfürlere çevirdi. Bu durumda ya şöfürler kaçak binenlere göz yumuyordu, veya Urfa'da bu kadar emek hırsızı insan var.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.