banner2
Öne Çıkanlar Balıklıgöl Urfa Haber büyükşehir Başbakan Erdoğan

Şanlıurfa Akil Gençler Kadınlar Gününü Coşkuyla Kutladı


Akil Gençler Platformu Şanlıurfa Eğitim İşleri Başkanı Nurefşan Okulu, Akil Gençler Platformu Şanlıurfa Medya Tanıtım Başkanı Hülya Çiftçi ve beraberindeki heyet, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Münasebetiyle bir dizi etkinliklerde bulundu. İlk olarak Şanlıurfa Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi Hastane Yöneticisi ve Başhekimi olan Op. Dr. İbrahim Halil Keşküş’ü makamında ziyaret ettiler. Akil Gençler Platformu ile ilgili Başhekim Op. Dr. İbrahim Halil Keşküş ile bilgi alışverişinde bulunan heyet üyeleri, daha sonra Şanlıurfa Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi görmekte olan hasta ve hasta yakınları ile hastanede görev yapan bayan personellere karanfil vererek 8 Mart Dünya Kadınlar Günlerini kutladılar.
Başarılı çalışmaları ile dikkat çeken Akil Gençler Platformu Şanlıurfa İl Heyeti, vatandaşların ve kurum yöneticilerinin beğenilerini topladı. 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü coşkuyla kutlayan Akil Gençler Platformu Şanlıurfa İl Heyeti, günün anısına hatıra fotoğrafları çektirerek kadınları bu özel günlerinde yalnız bırakmadı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.