banner2
Öne Çıkanlar haber karbonmonoksit Tomas Wiesner Qazim Laçi Kaan Kairinen

Akçakale'ye 300 çöp konteyneri alındı

Çevre kirliliğinin önüne geçmek ve vatandaşların çöp atma ihtiyacını karşılamak için harekete geçen Akçakale Belediyesi, yeni aldığı çöp konteynerlerini belirlenen yeni yerlere yerleştirecek.

Demir ve çeliğin paslanmaya karşı korunmasında kesin çözüm olan sıcakları kaldırma galvanizden meydana gelen konteynerlerin, her türlü mevsim ve hava şartlarına karşı dayanıklı bir özelliğe sahip olduğu belirtildi.

Atıkların kokmasını engelleyecek ve çevreyi kötü kokulardan arındıracak, konteynerlerle ile çevre kirliliğinin önüne geçilecek. Yeni çöp konteynerlerin yeni yerleşim alanlarında ikamet eden vatandaşlara sağlıklı ve temiz bir çevre imkânı sunacağı belirtiliyor.

Belediye Başkanı Abdulhakim Ayhan, "İlçenin temiz bir görünüme sahip olması için elimizden gelen bütün olanakları seferber ediyoruz. 30 Mart yerel seçiminde Akçakale'deki bazı mahalleler yeni muhtarlıklara ayrıldı. Bu mahallelerimizde ikamet eden vatandaşlarımıza daha kaliteli bir yaşam sunmak adına bu mahallelerimize yeni konteynır dağıtacağız. Amacımız ilçede temiz bir çevre, temiz bir gelecek için belediye olarak  çalışmalarımıza devam edeceğiz." dedi.  (Hüseyin Sarıkuş - İLKHA)






Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.