banner2
Öne Çıkanlar Balıklıgöl Urfa Haber büyükşehir Erdoğan Başbakan

AKÇAKALE’İN SORUNLARI MASAYA YATIRILDI

Belediye başkanı Abdulhakim Ayhan’ın makam odasında yapılan toplantıda 2015 yılı çalışma programı tartışıldı.

Toplantı gündeminde Akçakale ye bağlı merkez ve mahallerde (köy) yollarının stabilize çalışmalarının yanı sıra Birinci kat asfalt ve ikinci kat asfalt yapılacak olan yolların durum değerlendirmesi yapıldı.
 

Başkan Ayhan toplantıyla ilgili yaptığı konuşmada: “Şanlıurfa Büyük şehir Belediyesi genel sekreter Yardımcısı Abdulkadir Okay’ın ilçemize düzenlediği ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getirterek,ilçemize bağlı bütün mahallerin yolları mahallerde bulunan eksiklikler tespit edilerek sorunları çözülecektir.ilçemizde en büyük sorun olan yol Görünüp’te ayol ağında olmayan mahalle yollarımızdır. Sayın genel sekreterimize ilettik.inşallah bu belirttiğimiz yolar ağa alınırsa,asfaltlanıp halkımızın hizmetine sunacağız” Dedi.

Abdulkadir Okay ise:“Bugün Akçakale ilçemize geldik. 2015 yılı yatırım programını görüşüyoruz.Ön bir hazırlık çalışması yapalım dedik.Önümüzdeki yılla ilgili yapacağımız yol çalışmaları yol ağımızla ilgili yapmayı düşündüğümüz mahalle yollarını beraber tartıştık. Müzakere ettik.Mutabakata vardık.Önümüzdeki yıl yapacağımız çalışmaları inşallah  neticelendireceğiz”Dedi.     

 

Toplantıya belediye başkanı Abdulhakim Ayhan,Şanlıurfa Büyük şehir Belediyesi genel sekreter Yardımcısı Abdulkadir Okay, Akçakale belediye başkan yardımcısı Ali İhsan Çayan,Şanlıurfa büyük şehir belediye meclis üyeleri,Akçakale belediyesi meclis üyeleri ve

Ak parti ilçe teşkilat Başkanı İbrahim Yıldık katıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.