banner2
Öne Çıkanlar Urfa Gaziantep Haliliye Belediyesi Urfa Haberleri Şanlıurfa Balıklıgöl

Akçakalede Seçim Güvenliği Toplantısı yapıldı



Akçakale Kaymakamlığı Makam odasında yapılan   Seçim Güvenliği Toplantısına, Akçakale Kaymakam Eyüp Fırat, İlçe Emniyet Müdürü Mahmut Çetin, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Cem Yılmaz, Akçakale Belediye Başkanı Abdulhakim Ayhan ile STK ve siyasi parti temsilcileri  katıldı.  

Kaymakam Eyüp Fırat, Gerçekleştirilen toplantının demokrasilerin asli unsurlarından olan seçimlerin, huzur ve güven içerisinde geçmesi, seçimlere katılan siyasi partilere yasal hükümlerin bir kez daha hatırlatılması, seçim kampanyalarının yasada belirtilen hükümler dahilinde karşılıklı anlayış içerisinde, demokratik bir şekilde yapılması, parti yetkililerinin bu husustaki görüşlerinin alınması sebebiyle yapıldığını belirterek, “Sizlerin de malumunuz, 7 Haziran 2015 tarihinde yapılacak olan 2015 Türkiye Genel Seçimler için parti temsilcilerimiz ile istişare toplantısı yapıyoruz. Milli iradenin sandığa daha iyi yansıyabilmesi için her türlü güvenlik tedbiri alınmıştır. İnşallah Akçakale de seçimin huzur içerisinde geçmesini ümit ediyoruz.” dedi.

 Kaymakam Fırat son olarak, “7 Haziran 2015 Türkiye Genel Seçimlerinin ülkemize ve ilçemize hayırlı olmasını temenni ediyor, katılımlarınız için hepinize teşekkür ediyorum." şeklinde konuştu. (İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.