banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haberleri Türkiye Viranşehir Diyarbakır

Akçakale, Harran yine desten yazacak


Harran Buğdaytepe, Tekneli, Küplüce, Öncüler, Varlıalan (Köylerinde) Mahallelerinde eski muhtarlar ve vatandaşlarla görüşerek AK Partiye destek olmalarını istediğini belirten AK Parti Şanlıurfa Milletvekili adayı Av. Kemalettin Yılmaztekin, “Her gittiğimiz yerde muhtarlarımızı, büyüklerimizi ziyaret ediyoruz. Değerli büyüklerimizin dualarını ve desteklerini alıyoruz, herzaman olduğu gibi desteklerinin devam etmesini istiyoruz. Eski muhtarlarımızı da ziyaret edip fikir alış verişinde bulunuyoruz. 1 Kasım seçimleri için her zamankinden daha fazla desteklerini beklediğimizi belirtiyoruz. Sağ olsunlar bize destek sözü veriyorlar. İnşaallah Akçakale, Harran yine desten yazacak” dedi.

AK Parti hükümetinin yaptığı hizmetleri de hatırlatarak 1 Kasım’da yine AK Partiye oylarını vermelerini istediklerini belirten AK aday Yıldıztekin, “Köylü milletin efendisidir düsturu ile hareket ediyoruz. Köylümüzü, kentlimizi birbirinden ayırdetmeden hizmet eden bir partinin neferleri olarak yola koyulduk.Allah’ın izni, vatandaşlarımızın da desteğiyle çok önemli olduğuna inandığımız, ülkemizin ve Şanlıurfa’mızın geleceğini etkileyecek 1 Kasım seçimlerinde AK Partinin tek başına iktidar olacağına inanıyoruz. Her gittiğimiz yerde vatandaşlarımızın ilgisi ve sevgisi düşüncelerimizi doğruluyor” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.