banner2
Öne Çıkanlar ABD Emir Preldzic 4 Abdülkadir Barut Şanlıurfa DEVA Partisi İl Yönetimi Kovancı Mahallesi

AKÇAKALE DE SAKAL-I ŞERİFE YOĞUN İLGİ (videolu)

 Sakal-ı Şerif’i görmeye gelen binlerce vatandaş uzun kuyruklar oluşturdu.

 Akçakale belediyesi bu yıl bir ilke imza Atarak Ramazan Ayı Boyunca kurduğu iftar çadırı ile her akşam Bin kişilik iftar yemeği veriyor.İftar yemeğinin ardından 29 Gün boyunca teravih Namazı Sonrası halka açık çeşitli etkinlikler düzenliyor.

 Akçakale belediyesi Ramazan etkinlikleri çerçevesinde Şanlıurfa Geylani vakfı tarafından düzenlenen mevlit’te okunan ilahiler ve semazen gösterisi programa gelen misafirleri hem durulandırdı hem de mest etti.

 Sakal-ı Şerif’i görmek için yüzlerce Akçakaleli Süleyman şah ilk okuluna akın etti.Tekbirler eşliğinde sakalı şerifi görmeye gelen vatandaşlar,bu mutluluğu herkesin yaşamasını tavsiye ederek Akçakale belediyesi bugün Peygamber Efendimiz Hz Muhammed’in (sav) mübarek Sakal’ı Şerif’ini bizlerin ziyaretine açtı. Hamd olsun bizlere böylesine anlamlı bir hizmeti sunan Akçakale belediyesine çok teşekkür ediyoruz.

 Akçakale belediye başkanı Abdulhakim Ayhan İse:“Onbir Ayın Sultanı Mübarek Ramazan Ayı,Kardeşliğin,Birlik ve Beraberliğin,Paylaşmanın en yoğun olduğu, yaşandığı Ay.Ramazan ayı boyunca Akçakale Süleyman şah ilkokulunda kurduğumuz iftar çadırı ve platform Bir Ay boyunca Akçakaleli Hemşehrilerime unutulmaz bir Ramazan yaşatacağız” Dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.